Kysymys:
Kuinka voin lähettää tekstiviestejä taulutietokoneelleni ja vastata takaisin?
Canadian Luke
2012-05-03 09:05:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on tabletti, jossa on Android 4.0.1 ja matkapuhelin 2.2.

Kun työskentelen tablet-laitteellani, haluaisin nähdä tekstini ja puheluni ohjautuvan taulutietokoneelle , jolla ei ole SIM-korttia ja pystyä olemaan vuorovaikutuksessa heidän kanssaan kuin olisin matkapuhelimellani, mieluiten wi-fi: n ja / tai bluetoothin kautta. Onko tämä mahdollista? Maksulliset ratkaisut ovat myös hyväksyttäviä.

tablet-laitteessa ei ole sim-korttia, se tarkoittaa, että sillä ei ole sim-korttia tai se pystyy, mutta päätät olla käyttämättä sim-korttia tabletissa?
Ei SIM-kortin ominaisuuksia. Tai jos on, en ole nähnyt sitä, mutta en ostanut sellaista
Yksitoista vastused:
#1
+6
Sparx
2012-05-03 11:20:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet Yhdysvalloissa, käytä Google Voicea - se antaa käyttäjälle mahdollisuuden soittaa äänipuheluja ollessaan WiFi-tilassa ja sallii myös tekstiviestien lähettämisen / vastaanottamisen.

Katso myös Tablet Talk -sovelluksessasi ainakin tekstiviestisi. Varhaisessa kehitysvaiheessa on myös Puhelulinkki

Jos työskentelet tablet-laitteellasi, uskon, että yksinkertaisin ratkaisu äänipuheluihin on, että Bluetooth-handsfree on yhdistetty puhelimeesi voit soittaa ja vastaanottaa puheluja.

Lumen ja kanukkojen maassa ... Kanada ei voi vielä hyödyntää Google Voicea :(
#2
+6
Angie
2012-12-12 14:08:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kokeillut useita ratkaisuja, kuten TabletTalk, Desksms, mutta yksikään niistä ei ollut todella luotettava. Kaksi viikkoa sitten löysin mysms, joka toimii hyvin samankaltaisesti, mutta minulle toimii paljon paremmin.

Asennat mysms puhelimeesi ja tabletillesi (on erillinen tablet-sovellus tämä) ja se synkronoi viestisi välittömästi puhelimesta tablet-laitteeseen. Jos lähetät viestin tablet-laitteeltasi, se synkronoidaan myös takaisin puhelimeesi. Saat ilmoituksia uusista viesteistä ja sinulla on muutama asetus niiden optimoimiseksi käyttöä varten. Sikäli kuin tiedän, puheluiden edelleenlähetys ei ole mahdollista, mutta tekstiviestien lähettäminen on hienoa!

#3
+4
skyrift
2012-09-28 12:03:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytä Tablet Talkia. Käytän tätä puhelimen ja tabletin välillä, ja se toimii moitteettomasti. Automaattisesti synkronoi viestit näiden kahden välillä ja välittää tekstit ja puhelut taulutietokoneelle, kun yhteys on muodostettu. On paljon asetuksia automaattisen yhteyden muodostamiseksi ja puhelimen ilmoitusten estämiseksi, kun se työntää asioita tablet-laitteelle. Minulla on määritys muodostaa yhteys aina, kun sekä puhelimeni että tablettini on kytketty kotini wifi-verkkoon tai kun tabletti on kytketty puhelimeen. Siinä on jopa kelluva ilmoitusikkuna, jonka voit ottaa käyttöön, jotta voit vastata nopeasti saapuvaan tekstiin ja palata sitten takaisin kaikkeen mitä teit tabletillasi. Loistava sovellus, tuskin käytä puhelinta enää ollenkaan.

#4
+1
Flow
2012-05-04 23:22:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää GTalkSMS. Se ei ehkä ole helppoa määrittää keskivertokäyttäjälle. Mutta jos saat idean, luo joitain XMPP-tilejä ja pystyt asentamaan yhden monista Androidin XMPP-asiakkaista tablet-laitteellesi, saat juuri haluamasi.

Huomaa: Usein kysyttyjen kysymysten mukaan minun on ilmoitettava, että olen mukana GtalkSMS: ssä. GTalkSMS on avoimen lähdekoodin GPL-lisensoitu Android-sovellus. Kaikki voivat osallistua.

Linkki näyttää virhesivun. Onko tämä saatavilla Kanadassa? Ja minun on tutkittava, mikä XMPP on
Asennettu, mutta sillä on ongelmia. Missä näen viestejä?
Toisella puolella XMPP-asiakkaalla. Kuten sanoin, se ei ole niin käyttäjäystävällinen ja sinulla on oltava jonkin verran teknistä tietoa. Katso virallinen [How-To Setup GtalkSMS] (http://code.google.com/p/gtalksms/wiki/HowToSetUp). Kysy lisätietoja [käyttäjien keskustelupalstalta] (http://groups.google.com/group/gtalksms-users).
#5
  0
Logos
2012-05-06 01:19:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit saada tekstiviestisi pois puhelimesta taulutietokoneeseen DeskSMS: n kautta. Toimii hyvin, olen käyttänyt sitä jo lähes vuoden. Se välittää myös tekstiviestisi sähköpostiisi ja voit vastata sähköpostitse aivan kuin tekisit tekstiviestejä.

Puhelut ovat hieman hankalampia ilman Google Voicea. Paras Android-sovellusratkaisu Kanadassa nyt, kun GV on sulkenut 403-suuntanumerohakemuksen, on todennäköisesti Bud Phone, joka antaa sinulle ilmaisen puhelun useimpiin Kanadan kaupunkeihin ja useimpiin Kanadan kaupunkeihin. Jos muisti ei riitä, voit siirtää puhelimesi siihen tai tavalliseen puhelimeesi. Sitä hoitaa FreePhoneLine.ca, joka on melko luotettava VOIP-puhelin.

Tämä näyttää lupaavalta. Asentaminen nyt, sitten määritetään, kun palaan kotiin. Oletan, että en tarvitse sitä asennettuna tabletilleni: P
Tekstiviestit, joita et tarvitse mitään muuta kuin sähköpostiohjelmasi. BudPhone-puhelinta varten tarvitset heidän pehmeän asiakkaansa puhelimeesi. Ajattelen, jos haluat ottaa puhelut tablet-laitteellasi.
Ensimmäinen linkki näyttää kuolleelta.
@Firelord:, joka ei voi olla yllättävää kolmen ja puolen vuoden jälkeen, kaveri.
Tarkoitukseni oli saada sinut tietämään vastauksesi tila. Päivitätkö sen vai et, se on täysin sinun tehtäväsi.
#6
  0
Flow
2014-01-10 14:22:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MAXS (Modular Android XMPP Suite) antaa sinun lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä XMPP: n kautta. XMPP-asiakasohjelman avulla tablet-laitteellasi voit siis vastaanottaa ja vastata tekstiviesteihin Android-älypuhelimestasi.

Sen avulla voit hallita myös Androidin eri osa-alueita, sisältää SMS-, puhelu- / akkuilmoitus- ja vastausjärjestelmän. . Lisäksi se pystyy lähettämään ja vastaanottamaan tiedostoja Android-laitteellesi ja sieltä. Myös monia muita ominaisuuksia on.

Huomaa: UKK: n mukaan minun on paljastettava, että olen mukana MAXS-palvelussa. MAXS on avoimen lähdekoodin GPLv3-lisensoitu Android-sovellus. Kaikki voivat osallistua.

#7
  0
Malcolm
2015-03-17 23:01:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän PushBulletia Google Play Kaupassa. Asennat PushBulletin kaikkiin laitteisiin (jopa Windows- ja Mac-tietokoneisiin, Android-puhelimiin, IOS: iin, ja niillä on myös selainlaajennukset jokaiselle selaimelle.

Kun se on asennettu kuhunkin laitteeseen, sinun on kirjauduttava sisään sisään Google-kirjautumistiedoillasi.

Kun nyt tulee teksti (tai jokin muu ilmoitus, kuten Facebook-viesti tai mitä sinulla on), sovellus antaa ponnahdusikkunan tietokoneelle tai tablet-laitteelle, jolloin voit vastata viestiin, hylätä viesti, mykistää sovellus jne.

Se ei synkronoi tekstiviestihistoriaasi jokaiselle laitteelle, mutta sen avulla voit vastaanottaa viestejä jokaisessa laitteessa ja vastata niihin Matkapuhelimesi on tietysti oltava päällä, koska viestejä lähetetään edelleen ja vastaanotetaan puhelimesi kautta ja välitetään muille laitteillesi.

Jos käytät laitetta aikaisemmin kuin Android 4.4, et voi vastata viesteihin, vain vastaanottaa niitä.

PushBulletin toinen ominaisuus on, että voit lähettää tiedostoja, linkkejä, valokuvia jne. Tietokoneeltasi laitteellesi. jäätä ja päinvastoin. Se on helppo tapa siirtää tiedostoja.

Heidän verkkosivustonsa on www.pushbullet.com

Onko akun käyttö vähentynyt? Käytin PB: tä noin vuosi sitten, ja se oli akun tappaja, joten poistin sen
#8
  0
W. Jerald Cole
2015-06-11 19:14:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

MightyText toimii minulle. Tekee myös muita hyödyllisiä asioita, kun puhelimeni on ulottumattomissa.

Voitteko selittää, kuinka tämä asetetaan sovelluksella (ja linkitetään)?
#9
-1
krakelin
2012-09-23 11:12:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin Google Playssa tablet-laitteesi tekstin TextNow -sovelluksen. Se antaa sinulle "tekstinumeron" haluamaasi suuntanumeroon ja voit kirjoittaa tekstin mihin tahansa numeroon (kaikki ilmaiseksi eikä vain vain sovelluksesta sovellukseen -tekstiin ...). Löysitkö puhelun soittamisen ja vastaanottamisen tablet-laitteella ilman SIM-korttia?

Ei sitä mitä etsin. Haluan periaatteessa, että tekstini lähetetään ja vastaanotetaan puhelimellani ja synkronoidaan myös tabletin kanssa
#10
-1
Surgio
2014-08-01 09:10:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Saatat saada HeyWiren tablet-laitteellesi, sen täysin ilmaisen tekstiviestin, alaosassa on pieniä lisäyksiä, mutta tuskin koskaan huomaa heitä. He antavat sinulle uuden HeyWire-numeron. Sinun ei tarvitse ostaa sitä tai käyttää rahaa ollenkaan, sinun tarvitsee vain ladata se ja asentaa. Se ei kuitenkaan lähetä matkapuhelimesi tekstiviestejä tablet-laitteellesi. Olen käyttänyt sitä jo kuukausia. Sen nopea ja hyvin yksinkertainen ..

#11
-1
Anonymonkey
2015-10-02 12:16:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Löysin juuri tämän foorumin etsittäessäni Googlea. Ladattiin mysms android-puhelimeen ja tablet-laitteeseen, otettiin käyttöön jaettu yhteys puhelimessa, yhdistettiin tabletti puhelinten Hotspotiin ja se toimii kuin taikaa.

Hei apina, tervetuloa Stack Exchangeen. Voitteko [muokata] sisällyttääksesi tietoja sovelluksesta, linkin siihen jne.? Tämä vastaus on melko matala odotettavissa olevissa laatustandardeissa
Play Kaupassa on useita mysmsovelluksia. Harkitse Luukkaan neuvojen noudattamista.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...