Kysymys:
RW: ssä ei voi asentaa uudelleen / järjestelmää
Razaborg
2014-01-05 05:39:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritän epätoivoisesti työntää sovellusta, jossa on adb / system / app-kansioon (asentaaksesi PlayStore-laitteen halpaan tablet-tietokoneeseeni). Yritin siis asentaa / system-osion uudelleen pääkäyttäjän oikeuksilla :

 mount -o remount, rw / system 

Mutta se antaa minulle aina saman vastauksen:

 mount : Vain luku -tiedostojärjestelmä 

Ja yritin myös tällä komennolla:

mount -o remount, rw -t ext4 / dev / block / actc / järjestelmä

mutta se on sama asia ... Enkä ymmärrä oikeastaan, miksi enkä pääkäyttäjän kanssa voi muokata tätä ...

Joten jos jollakin on idea, se voi pelastaa yhden ahdistuneesta: p

Minulla on sama ongelma Android 4.4.2: n, Nexus 4: n, kanssa. Kun teen tämän komentokennon, ydin lisää seuraavan viestin dmesg: `` EXT4-fs (mmcblk0p21): asennettu uudelleen. Valitsee: (null) ". Miksi `(null)`? Pyysin nimenomaisesti "rw"!
saitko koskaan selville tämän? Minulla on sama ongelma. Käyttämällä samsung galaxy -välilehteä.
@JacobMinshall ja @Dmitry,, jos olet edelleen kiinnostunut, yritä suorittaa `/ system / bin / mount nimenomaisesti sen sijaan, että suorittaisit epäsuorasti xbin-tiedostoa. Se toimi minulle.
Kuusi vastused:
#1
+14
zeiky.dev
2014-01-06 23:27:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

mount -komennon syntaksi edellyttää tavallisesti kohteen määrittämistä:

 mount -o remount, rw / system / system 

Tästä lähdöstä voi olla hyötyä, jotta voimme paremmin ymmärtää ongelmasi:

 cat / proc / mounts 

Viimeisenä keinona, kuten olet root-sovelluksen avulla voit yrittää tallentaa järjestelmän raakakuvan, liittää sen laatikkoon ja työntää sovelluksen sinne ja salama sitten takaisin laitteellesi. Raakan järjestelmäkuvan tallentaminen:

 dd if = <block device mounted on / system> of = <output file> 

Jos menet tällä tavalla, varmista, että alkuperäinen järjestelmäkuva, jos jokin menee pieleen.

Toivottavasti sain dd-komennon varastorom ...
@Wang En ole koskaan nähnyt dd puuttuvaa, mutta joissakin laitteissa on todennäköisesti joitain epätäydellisiä järjestelmäkuvia, siinä tapauksessa voit käyttää cat / block / device> output-file
#2
+1
Jon Coombs
2015-05-31 00:34:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En ole varma, kuinka yleisesti tämä on sovellettavissa, mutta minulla oli sama ongelma ja huomasin, että tämä reddit-kommentti ratkaisi sen minulle (Android Lollikatissa, joka on cm11):

http://www.reddit.com/r/cyanogenmod/comments/2m9t61/how_do_i_remount_system_rw_on_cm11_m12/

Minun oli periaatteessa tehtävä uudelleenlaskenta käyttämällä nimenomaisesti / system / bin / mount - o ... eikä vain mount -o ... . Oletan, että jossain vaiheessa / system / xbin -versio alkoi olla etusijalla ja jostain syystä se epäonnistuu hiljaa. (Sanon "jossain vaiheessa", koska link2sd ei alkanut valittaa RO: sta vasta äskettäin.) Näyttää siltä, ​​että PATH: n pitäisi olla mahdollista muokata tämän korjaamiseksi niin, ettei komentoriviä tarvitse käyttää joka kerta kun minä tai sovelluksen on tehtävä tämä. En kuitenkaan ole vielä varma kuinka.

FWIW, tässä on laitteeni varsinainen komentosarja (s5360 cm11: ssä / LolliKat). Se toimii mistä tahansa, mutta päädyin tallentamaan sen kansioon / system / xbin, joten se on maailmanlaajuisesti kuorien käytettävissä.

 #! / System / bin / shecho "Uudelleenasennus / järjestelmä RW: ksi (luku / kirjoitus ) ... "/ system / bin / mount -o uudelleenasennus, rw / systemmount | grep yaff 

Tämä viimeinen rivi on vain antaa nopeaa palautetta siitä, toimiiko se todella vai ei (koska sisäiset osiot ovat yaff2). Rivi ennen sitä voitaisiin tehdä selkeämmäksi kuin mikä tahansa näistä, mutta laitteellani tämä ei ole välttämätöntä:

 / system / bin / mount -o remount, rw / system / system / system / bin / mount -o remount, rw / system / system / system / bin / mount -o remount, rw / dev / block / mtdblock8 / system / system / bin / mount -o remount, rw -t yaffs2 / dev / block / mtdblock8 / system 
`mount -o remount, rw / system` toimi minulle. Laitteeni on Nexus 5 ja Android 5.1.1 LMY48B
#3
+1
sgupta
2017-03-07 01:43:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle ... mikään ei toiminut ja lopulta tämä toimi:

 adb rootadb remount 
"adbd: tä ei voi suorittaa juurena tuotantorakenteissa"
#4
  0
abqnm
2014-03-27 06:35:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Onko sinulla epävarma ydin (boot.img)? Järjestelmän osion kirjoitusoikeudet estetään yleensä ytimen käynnistyksen yhteydessä. Saatat joutua välkkymään muokatun ytimen voidaksesi saada kirjoitusoikeuden / järjestelmään adb: llä.

Voitteko liittää / system r / w-käyttöjärjestelmään? Sitten voit työntää tiedoston SD-kortille käyttämällä ADB: tä tai vain normaalia USB-liitäntää (MTP tai massamuisti laitteesta riippuen) ja kopioida se sitten oikeaan sijaintiin ja asettaa käyttöoikeudet laitteen päätelaitteella tai root-yhteensopivalla tiedostonhallinnalla. Käynnistä sitten uudelleen ja sen pitäisi olla siellä ja asentaa.

Luulen, että kun yritämme käyttää / järjestelmää, se tarkoittaa, että se ei ole vielä juurtunut. Heidän koko pääkäyttäjänsä adb-kuoren käyttäminen on työntää jotain su to / system -järjestelmää sen juurtamiseksi.
@Wang OP ilmoitti selvästi, että hänellä oli jo juuri
#5
  0
Adam Felson
2017-01-17 02:25:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli samanlainen ongelma. Menestin, kun käytin Busyboxia (ei pidä sekoittaa Toybox-järjestelmäsovellukseen):

 busybox mount -o remount, rw / system 
#6
  0
Tom Grane
2018-11-24 13:54:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Huomasin, että voin asentaa järjestelmän rw: hen käyttämällä TWRP: n palautustilaa, napsauttamalla "Asenna" ja valitsemalla "Järjestelmä", varmistaen, että "Asenna vain luku" -valintaa ei ole valittu. Sitten voisin kopioida APK: t system / app -kansioon TWRP: n sisäänrakennetulla tiedostonhallinnalla.

Kaikki muut yritykseni asentaa rw: ksi ADB: llä tai pääteemulaattorilla epäonnistui. Ei kokeillut käyttää BusyBoxia.

Muistista, mikä on toiminut minulle aiemmin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...