Kysymys:
Tarkennettu haku Play-sovelluskaupasta?
user12363
2012-12-05 07:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyviä sovelluksia ei ole helppo löytää. Voiko jollakin muulla sovellussivustolla hakea vain sovelluksista (luettelo sovelluksia), joilla on vähintään 500 000 latausta ja vähintään 10 000 arvostelua?

Jotain muuta tehdä Play-kaupasta tietokanta sovellusten nimistä sarakkeilla reviewcount and downloadcount ja tehdä SQL-komentoja missä lausekkeilla?

500k latausta, 10k arvostelua! Yrität olla ankara uusille / pienille kehittäjille, kuten minä .. :( Ja Google Play tarjoaa jo eniten trendisovelluksia hakutulosten yläosassa, joten suurin osa niistä on suosittuja sovelluksia.
Älä petä sinua, @SurajBajaj - OP ei ilmoittanut käyttävänsä sitä aina. Mutta voin kuvitella monia tilanteita, joissa tällainen asia olisi hyödyllinen lajittelemaan ei-toivotut tulokset. Kuten muillakin kaupan sivustoilla (esim. Amazon), jotkut suodattimet olisivat kivaakin täällä: "vain 3+ tähteä, hinta alkaen ... asti, yli 100 luokitusta, yli 1000 latausta sekä hakusanasi ... Ajattele vain sitä.
@Izzy Ymmärrän. Ensimmäinen lause kommenttini, olin vain tosissasi ... :)
Viisi vastused:
#1
+27
KaKi87
2018-10-14 17:50:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loin tämän.

Se on edistynyt Google Play -hakukone, halusin luoda sen kauan sitten. Nyt se on valmis

Koska Googlella ei ole sovellusliittymää Play-hakuun, käytän avoimen lähdekoodin kaavinta.

Lähes kaikki sovellustiedot voidaan suodattaa ja lajitella.

Toivottavasti pidät siitä, ja ilmoita minulle, jos löydät virheen tai sinulla on ominaisuuspyyntö.

Se on avoimen lähdekoodin: KPlaysearch

Hakunaamari näyttää hyvältä (jos haluat lisää ideoita, [täällä] (https://android.izzysoft.de/applists/search) on rajoitettu haku, joka perustuu vain luetteloissani oleviin ~ 14 kt sovelluksiin).Hyvää työtä!
Vahvistettu, juuri tällä hetkellä se toimii, kiitos!Siivotaan kommentit sitten.// Hyvää työtä!Myönnetty ja mainittu jo (saksalaisessa) Android-eBookissani (uudessa versiossa, joka julkaistiin juuri viikko sitten :)
Loin [mahtavan luettelon ilmaisista, mainoksettomista ja sovelluksettomista] (https://gist.github.com/KaKi87/d64d7185a8ccb7823d89164c709a6851) Android-sovellukset, jos se voi auttaa joitain teistä ^^
Varo vain sovelluksia, joissa on tähti [sovelluslistaani] (https://android.izzysoft.de/applists).Vältä ehdottomasti niitä, joilla on "monitorikuvakkeet" (tai liian suuria "numeroita", eli "oikeuksia", nimensä vieressä) :) Mutta kiitos!
Sinun ei pitäisi suositella ihmisiä välttämään sovelluksia käyttöoikeuksien määrän vuoksi, koska se ei ole aina kunnossa tai väärin: enemmän käyttöoikeuksia tarkoittaa myös enemmän ominaisuuksia, joten parempi käyttökokemus.Olen samaa mieltä siitä, että käyttöoikeudet voivat joskus vähentää turvallisuutta ja yksityisyyttä, mutta se on nykyään liian paljon stereotypioita.
Miksi ei?Taskulamppasovellus, joka vaatii yli kaksi käyttöoikeutta, tekee jotain, mitä siitä ei voisi odottaa.Ja jos on tulossa toinen, jossa on enintään 2, mutta joka tarjoaa samat ominaisuudet, tämä auttaa sinua valitsemaan.Olen samaa mieltä siitä, että se ei ole "vain numeroita" - siksi voit tarkistaa yksityiskohdat napsauttamalla sovelluksen nimeä.(mutta koska tämä ei ole [ei foorumi] (https://meta.stackexchange.com/q/92107/192154), emme keskustele tästä perusteellisesti täällä. Ole tervetullut chatiin :)
Toivon, että tällä olisi myös "min hinta" -kenttä.Minulla on jäljellä luottoa, joka minun on käytettävä ...
Tässä on parempia vaihtoehtoja: 1. Odota, ettei sinulla ole muuta vaihtoehtoa kuin maksaa sovellukselle - 2. Lahjoita rakastamallesi sovellukselle - 3. Maksa sovelluksesta, jonka olet saattanut rikkoa, mutta jonka arvoinen on.Menojen kulutus on väärin ja kaupat ovat jo riittävän tehokkaita siihen.
Se ei näytä toimivan enää, se etsii jatkuvasti
@MarcoDemaio Tein joitain optimointeja sekä käyttöliittymään että back-endiin juuri nyt, joten se toimii jälleen kunnolla.:)
#2
+3
Izzy
2013-08-24 03:09:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​mitä OP etsii, voidaan tehdä AppBrainissa URL-parametrin &sort = popular avulla. Katso esim. tämä esimerkkihaku tiedostojen synkronoinnista: Ensimmäisellä tulossivulla mosly on sovelluksia, joissa on yli 10 000 latausta ja joilla on hyvä "sisäinen luokitus" (heillä on oma "luokitusnumero" Playstore-luokituksen lisäksi). Jotkut tarkistavat, että heillä näyttää olevan yli 10 000 luokitusta myös GPlayssä. Lisäsuodatus on mahdollista ilmaiselle / maksetulle, uudelle / päivitetylle, app2sd: lle, alennettuun hintaan.

Vaikka se ei olekaan juuri sitä, mitä pyydettiin, luulen, että se on melko lähellä. Toinen hyvä tulosluettelo voidaan saada &sort = parhaiten luokiteltu -muunnelmalla, joka näyttää lajittelevan Playstore-luokituksen mukaan: "tiedostojen synkronointi" luokituksen perusteella.

#3
+2
jortony
2017-12-10 04:38:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koska Google (ja muut hakukoneet) indeksoivat Play Kaupan verkkoversiota, jokaisesta Play Kaupan elementistä on luotu valtava tietokanta, ja hakeminen siitä on täysin ilmaista!

Googlessa olet osaa tarkentaa verkkohakuja, kuten - -toiminnon avulla sulkea sanat pois hausta, tai .. -alueen haulle jne.

Voit etsiä esimerkiksi ilmaisia ​​sovelluksia, jotka eivät sisällä mainoksia ja sovelluksen sisäisiä ostoksia: site: play.google.com/store/apps/details - "Sisältää mainoksia" - "in- sovellusostokset "-Osta ilmainen

Valitettavasti Google palauttaa joskus Play Kaupan muut lokalisoidut versiot (kuten Saksa, Espanol, ranska jne., Kuten URL-osoitteessa näkyy & & hl = `), ja koska eri lokalisoinnissa käytetään erilaisia avainsanoja (esim." Contiene anuncios "sijasta"Sisältää mainoksia"), voi olla vaikea selvittää todellista tulosta ...
tuo sivu * väittää * Voin laittaa dollarimerkin luvun eteen etsimään hintaa, mutta kun teen tämän, se palauttaa vain kyseisen numeron tulokset, jotka eivät ole hintoja!Toivon, että olisi olemassa tapa etsiä tiettyä hintaa (esimerkiksi> 4,99 dollaria ja <5,25 dollaria)
Tämä on paras vastaus
#4
+1
Gqqnbig
2020-04-05 12:44:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Loin myös samanlaisen sovelluksen ( http://play.gqqnbig.me/) kuin KaKi87: n. Lähdekoodi on osoitteessa https://github.com/gqqnbig/advanced-play-search

enter image description here

Hei, päivitä tämä valintaruudulla, joka erottaa PAID-sovellukset.Pohjimmiltaan haluat heijastaa Googlen luokkia.Joskus haluan löytää parhaat maksetut sovellukset tai ilmaiset sovellukset.
#5
  0
Darryl Goss
2019-03-04 21:38:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pari tapaa, jolla voit hienosäätää tai poistaa tämän:

  1. Valitse vaihtoehto, jos haluat tarkastella vain englanninkielisiä (tai mitä äidinkielesi tahansa) tuloksia. Mielestäni tämä on hakuasetuksissasi; saatat joutua tarkastelemaan tulossivun työpöytäversiota.

  2. Kun katsot sivua, joka näyttää olevan omasta maastasi, katso & hl = ja seuraa teksti URL-osoitteessa. Kopioi tämä leikepöydälle. Palaa sitten hakutulossivulle ja lisää inurl: liitä sitten kopioimasi heti: (kaksoispiste) oikealle. Varmista, että kaksoispiste (:) ja juuri liittämäsi välillä ei ole välilyöntejä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...